szon-sportoldal

2008.07.08. 10:29

A klub nem kívánatos Szalkán

<p>A dolgok jelen állása szerint befellegzett a mátészalkai futballklubnak. Az NB III-ból kieső gárda a megyei első osztályban minden további nélkül folytathatná, a bökkenő csak az – a városban nem kérnek ebből.</p>

Az illetékesek sokkal inkább a Mátészalkai MTK-t támogatják, amely egylet alacsonyabb szinten „üzemel”, mindazonáltal elsőbbséget élvez.

– Nemrég optimistán nyilatkoztam, hisz elkezdődött a felkészülés, a kérésnek megfelelően sok fiatallal, megnyirbált költségvetési tervezettel – jelezte Ember László, az MFC elnöke.

– Pénteken aztán a polgármester úr közölte, a helyi megyei harmadosztályban induló MMTK-t kívánja segíteni, minket nem, így pedig nincs lehetőségünk a pálya használatára sem. Ez egyet jelent azzal, hogy nekünk nincs maradásunk itt, noha nem szűnünk meg, Szalkán, szó szerint nem rúghatunk labdába. A megyei első osztályú jog viszont bennünket illett, több településsel tárgyalunk a költözés lehetőségéről, természetesen a legjobb megoldásra törekszünk.
A helyzet több, mint érdekes, az elkövetkező napok alighanem izgalmasan alakulnak a klub, valamint az egyesület életében...

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!