szon-sportoldal

2008.06.16. 15:28

Bunyóztak, repültek, bunyóznak

<p>A nyíregyházi Big Boxing SE amatőrjei közül Sipos és Fekete válogatottként lépnek a szoritóba Lengyelországban és Németországban.</p>

Mozgalmas napokon vannak túl és hasonlóak elé néznek a nyíregyházi Big Boxing SE ökölvívói.Nagy Lajos tanítványai közül ketten is ott voltak a múlt héten a romániai Constancában rendezett Goldenberg Kupa nemzetközi találkozón.

Fekete János (+ 91 kg) végül a második helyen zárt. Sipos Tamás (69 kg) előbb egy dominikai vert, majd a bírók szerint kikapott egy olimpiai kvótás marokkóitól. A két válogatott Bukarestben repülőre szállt, mert Sipos a magyar válogatott tagjaként indul a lengyelországi Uniós Európa-bajnokságon. Fekete a nagy hagyományai bíró hallei tornán a B-válogatott tagjaként lép majd ringbe.

Szombaton a nyíregyházi Zrínyi gimnázium ad otthont a Boxing One nemzetközi csapatbajnoki találkozónak. Ezen négy klub vesz részt, a győri, kőszegi, a Nyitra-Galánta vegyes és a Big Boxing SE. Ez lesz a harmadik viadal, Győrben első, Galántán a második helyen zártak a nyÍregyháziak. A csb-meccsek után három profi meccset is láthat majd a Zrínyi csarnokában a publikum, az egyiken a nyíregyházi Nagy István lép szorítóba a könnyűsúlyú szlovák nemzetközi bajnoki címért.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!