szon-sportoldal

2008.06.10. 11:02

Az én Eb-m: Szabályos volt a gól

<p>A riporteri gyorsértékelés és a szakértői kommentárok alaposan megosztották a közvéleményt a holland–olasz mérkőzés (3–0) első gólját illetően.</p>

Ruud van Nistelrooy úgy lőtt a hálóba, hogy Buffon állt a kapuban, Panucci pedig az alapvonalon kívülre sodródva feküdt. Az asszisztens nem jelzett lest, Fröjdfeldt sporttárs pedig középre mutatott.

– Szerintem jó döntés született, a védőjátékos ilyen módon sem vonhatja ki magát a játékból, azaz a holland támadó nem állt lesen, amikor a kapuba talált – kommentálta a precedens értékű esetet Hajdó Attila, az MLSZ JB elnökségi tagja, országos ellenőr, a megyei JB elnöke. – Nekem eddig ez a meccs tetszett a legjobban, a legkevésbé pedig a francia–román találkozó, ahol zavart a gólnélküliség. Az agyontaktikázás megöli a futballt.

A játékvezetéssel eddig összességében elégedettek lehetünk. Kár, hogy nincs magyar játékvezető, bár már az is nagy szó, hogy Kassai Viktorra negyedik játékvezetőként számítanak. Kedvenceim a németek és a hollandok, őket várom a döntőbe. Ott már gondban lennék, hogy kiknek szurkoljak, de egy hajszállal esélyesebbnek tartom a németeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!