szon-sportoldal

2008.05.07. 13:02

Botos: Küldjék az erőt!

<p>Nyíregyháza - Botos Fruzsina újabb diadal részese lehet. A Betonút-NRK Nyíregyháza egyik meghatározó játékosa nyerő típus, ezt a keddi, budapesti mérkőzésen is bizonyította.</p>

– Mindegyikőnk úgy lépett pályára a Vasas ellen, hogy megpróbáljuk, lesz, ami lesz... Nem adtuk fel, hátrányban is küzdöttünk egymásért, és nem maradt el az eredmény. Most már elmondhatjuk, hogy nem csak ellenfelünk nyert idegenben, hanem mi is. És itt le is zárulhat ez a rész, csütörtökön ugyanis rajtunk a sor, hazai pályán a magunk javára kell fordítani a döntőt. Hozzáteszem: bármi előfordulhat. Az nyer, aki tisztább fejjel játszik. Remélem, mi leszünk azok. Kérem a szurkolóinkat, hogy minél többen jöjjenek ki, és küldjék nekünk folyamatosan az erőt!

A Betonút-NRK NyíregyházaVasas női röplabda bajnoki döntő ötödik, mindent eldöntő mérkőzéséről csütörtökön 18 órától szokás szerint élőben számolunk be a Szabolcs Online-on.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!