szon-sportoldal

2008.04.15. 11:19

Szakítás Szalkán – békésen

<p>A Mátészalkai MTK NB II-es férfi kézilabdacsapata aktuális bajnoki fellépésén elkalapálta a Hevest – stabilizálva hatodik helyét a tabellán.</p>

Az emberfia azt gondolná, minden rendben, a hét elején érkezett hír szerint valami mégsem stimmelt. Információnk szerint a hétfői tréning előtt a vezetők bejelentették: a továbbiakban nem tartanak igényt Falcsik Miklós munkájára, vagyis a korábban Fehérgyarmaton eredményekben gazdag éveket jegyző szakember a bajnoki hajrában kispad nélkül maradt.

Az edző nem kommentálta a fejleményeket, annyit azért megjegyzett: „Sok sikert kívánok a játékosoknak, sajnálom, hogy nem fejezhettem be tisztességesen a szezont a fiúkkal”. Természetesen az elöljárók is igyekeztek elkerülni sárdobálást, ami nyilvánvalóan senkinem sem érdeke.

– Közös megegyezéssel történt a váltás – jelezte Torma Tamás, mátészalkai szakosztályvezető. – Sajnos, a szombati, győztes hazai meccsen a közönséget láthatóan zavarta, hogy konfliktus alakult ki néhány játékos és az edző között, a vezetőség ezt észlelve döntött úgy, hogy a lehető legbékésebb módon szakítsunk.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!