szon-sportoldal

2008.04.17. 09:10

Küzdőszellemben bízakodó edzők

<p>A második helyen posztoló Tiszalök azt a Tiszakanyárt fogadja a labdarúgó megyei első osztály soros játéknapján, amely – újoncként – a harmadik pozícióban várja a rangadót. <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/kuzdoszellemben-bizva/cn/szon-news-km_01-20080417-085437"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Mirgai László edző (Tiszalök): – Láttam a kanyáriak Kemecse elleni meccsét, azt kell mondjam, nekik állt a zászló. Bár akkor vesztettek, nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Remélem, játékosaim küzdeniakarása hasonló lesz, mint a legutóbbi találkozónkon, akkor sikerülhet a nagyon fontos három pontot otthon tartani.
Sérült: nincs. Eltiltott: Czifrák, Hock (három sárga lap miatt).

Háda Tivadar edző (Tiszakanyár): – Tudjuk, hogy kemény mérkőzésre számíthatunk egy „játékos csapat” ellen, ami a számunkra is ideális. Küzdőszellemünket kamatoztatva meglephetjük a Tiszalököt. Ugyanakkor szükségünk van a három pontra, igaz, a hazaiaknak is nyilván így gondolkodnak, mivel bajnokságot akarnak nyerni.
Sérült: Gráf, Csernyu Sz., Gazdag. Eltiltott: Göncz (három sárga lap miatt).

Esélylatolgató

Mirgai László Háda Tivadar
Tiszabecs–Nyírtelek 0–2 0–1
Fehérgyarmat–Tiszavasvári 1–2 1–1
Mándok–Csenger 1–1 2–0
Nagyhalász–Nagykálló 0–1 2–1
Kótaj–Záhony 2–1 1–0
Kemecse–Nyírbátor 2–0 3–0
Nyírkarász–Újfehértó 1–0 2–1
Tiszalök–Tiszakanyár 1–0 0–1

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!