szon-sportoldal

2008.03.27. 19:18

Továbbra is az intenzíven

<p>Gyors javulást aligha feltételezhet bárki is Tóth Zoltán állapotában, az viszont tény, hogy az első kritikus éjszakán szerencsésen túl van a mátészalkai futballedző.</p>

19:15:  Tóth Zoltán a Kelet-Magyarország csütörtöki számát kezében tartva szembesült újfent azzal, hogy mi is történt vele az előző napon. A szerda reggel szívinfarktust kapott mátészalkai futballedző hogyléte felől azóta is rengetegen érdeklődnek, a Szabolcs Online fórumán sorjáznak a jobbulást kívánó hozzászólások. A debreceni kardiológiai intézet szobájában egy megviselt, ugyanakkor életvidám beteg fogadta az aggódó feleségét. Rövid ideig lehettek nála, az intenzív osztályon gyógyul a 42 éves sportember.

A kezelőorvos megerősítette, hogy lényegesen javult az állapota, időben észlelték a bajt, és a mentőhelikopter révén jó helyre került. Folyamatosan figyelik, pihennie kell, pedig ha rajta múlna, vasárnap Kisvárdán irányítaná a szalkai csapatot. Persze, erről természetesen szó sem lehet, az egészsége mindennél fontosabb. A speciális helyzetben Ember László, a Mátészalka FC elnöke kénytelen volt ideiglenes megoldást keresni, ily módon hívta fel Szécsi Zoltánt, aki az NB II-ben edzője lehetett a Kislétáról áttelepült együttesnek.
– Szörnyű és felfoghatatlan, hogy mi történt vele. Csakis a barátságunkra való tekintettel vállaltam el, hogy segítek az átmeneti időszakban. Az összes többi nem számít, majd alakulnak a dolgok közben. Egy a lényeg: gyógyuljon meg Zoli! – nyomatékosította a megbízott tréner.
A barátságunkra való tekintettel vállaltam el, hogy segítek az átmeneti időszakban.
Szécsi Zoltán

13:30: Intenzíven gyógyul az intenzíven

Tóth Zoltán családi és baráti körben töltötte a csütörtök délelőttöt. Sokáig nem zavarhatták a szívinfarktussal a debreceni kardiológiai intézetbe szállított mátészalkai futballedzőt, de egy nap múltán kedvező változásokkal szembesülhettek. Éjjel még mellkasi szorítások gyötörték, és a vérsűrűségével is problémák vannak, a kedélyállapota jó, humorérzéke töretlen.

A kezelőorvos elmondta, hogy még időben észlelték a bajt szerda reggel, időben érkezett a mentőhelikopter, és olyan helyre került, ahol intenzíven gyógyulhat. Sok múlik a sportember akaratán, ő pedig elszánt és bízik a felépülésében.    

10:00: Az NB III-as együttes 42 éves szakvezetője szerda reggel kapott szívinfarktust, mentőhelikopter szállította Debrecenbe. Csütörtök délelőtt a családtagok keresik fel a szívcentrumban. Amint friss információnk van a megyeszerte (el)ismert trénerről, megosztjuk azt a Szabolcs Online látogatóival.

Kapcsolódó cikkek:

Szívinfarktust kapott a mátészalkai futballedző
Szívinfarktust kapott szerda reggel otthonában Tóth Zoltán, a Mátészalka FC edzője. Specialisták kezelik a csupaszív sportembert.

További sporthírek a sport.szon.hu-n!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!