szon-sportoldal

2007.12.21. 11:49

Visszapillantó megyénk 2007-es sportéletére: február

<p>Mi történt megyénk sportéletében februárban?</p>

Az elmúlt években a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban remeklő jánkmajtisi együttes visszalépett a küzdelmektől. 

Közel kétórás csatát hozott a Betonút-NRK Nyíregyháza–Gödöllő rangadó, amelyet öt szettben a házigazdák nyertek meg.

November után újra nyert a Nyíregyházi KSE férfi kézilabdacsapata. De még hogy! A Százhalombatta ellen 10 másodperccel a vége előtt szerezte a győztes gólt Kalous (27–26).

A Marso-NYKK élvonalbeli kosárlabdacsapata hibátlan hazai mérlegét tovább erősítette a bajnok legyőzésével, ezúttal a Paks ellen nyertek 88–80-ra. Utána a Szolnok hajója kapott léket a bujtosiban: az Olajt hosszabbítás után 71–67-re gyűrték le Horváth Imre tanítványai.

A Nyíregyháza Spartacus sikerével végződött a négy egymást követő szombaton át tartó Brekk és Révész Kupa műfüves labdarúgótorna. A nyolc csapatos mezőnyt két részre osztották, és a körmérkőzéses rendszer után a csoportok azonos pozícióban végző csapatai helyosztót vívtak egymással. Előbb a hetedik helyért játszottak, ahol az Ibrány négy góllal legyőzte a Nyírmadát. Az ötödik helyet a Létavértest verő Volán-Sényő szerezte meg. A bronzderbit a Tuzsér nyerte a Baktalórántházával szemben. A fináléban egyetlen gól döntött, mégpedig a Nyíregyháza Spartacus javára a Bőccsel szemben.

A Brekk Művek Kupa megyei teremlabdarúgó-tornát a Nagyecsed nyerte, értékes sportszerekkel gazdagodott a kupagyôztes együttes. Három hét végén összesen százkilencvennyolc mérkőzést rendeztek megyeszerte, amelyeken nyolcszázhatvanhárom gól született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!