szon-sportoldal

2007.12.05. 09:10

Ácsékkal építkezhetnek Körmösék

<p>Kemecse - A tiszabecsi ificsapat ki sem tudott állni, míg a „nagyok” kalandos körülmények között, jelentős csúszással érkeztek meg Kemecsére a megyei első osztályú futballbajnokság őszi utolsó fordulójában. <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/acsekkal-epitkezheznek-kormosek/cn/szon-news-km_01-20071204-105915"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

A feljutásért hajtó hazaiak négyet hintettek a fiatalokkal kiegészült, csere nélkül harcoló Tisza-partiaknak – nem mellesleg a tizenötödik, vagyis kiesőhelyen veszteglő gárda fellépését Körmös Miklós edző sem látta...

– A végére elfogytunk: a két ukrán játékos, Mecza és Kovács István lejárt vízuma miatt nem jöhetett Kemecsére, a két Ácsnak fontos elfoglaltsága akadt Budapesten, Körmös Miklós technikai akadály következtében hiányzott – jelezte Bornemisza István, a Tiszabecs elnökének nyilatkozata, hogy valóban zaklatott volt a bajnoki finis.

– Ettől függetlenül mindenkit megnyugtathatok, nem adjuk fel a küzdelmet: a karácsony előtti időszakra tervezett évzárón tisztázzuk a felmerülő kérdéseket és, persze, foglalkozunk a jövővel. Tudtommal Körmös Miklós vállalja a további munkát, személy szerint is azt szeretném, ha maradna posztján. Az viszont biztos, hogy a keret feltétlenül erősítésre szorul, mert bár a nyitányon megfelelő volt a létszám, menetközben többen kiváltak, jelenleg kevesen vagyunk, némiképp újra kell építeni a csapatot.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!