SZON - PR cikk

2012.10.19. 08:17

Miss Nyíregyháza 2013 Szépségkirálynőválasztás

Topmodellek a catwalk-on-2012. november.10 szombat 18.00 Korona Hotel. Jegyek elővételben a Hotel Portáján. ( Nyíregyháza, Dózsa. Gy.u.1.)

Topmodellek a catwalk-on-2012. november.10 szombat 18.00 Korona Hotel. Jegyek elővételben a Hotel Portáján. ( Nyíregyháza, Dózsa. Gy.u.1.)

 Guess, Swarovski, Art z Modell, Saxoo

Igazi világmárkák a Vogue rendezvényein! Guess táskák és cipők illetve az Art’z Modell és a Saxoo vonultatja fel legújabb őszi/téli kollekcióját és a Swarovski Márkaüzlet is előrukkol karácsonyi kollekciójával, igazi divatparádé és rengeteg szépség mérettetik meg a színpadon-- XXII.Nyíregyházi Divatesten és a Miss Nyíregyháza 2013-on:)

Főtámogatók:

Vela Autó Kft.-VOLVO

Nyírség Tüzép

Crystal White Alakformáló- és Szépségszalon

Best Mart

Art z Modell Debrecen

Swarovski-Nyíregyháza

 

A királynőnek igazi Swarovski Korona a Korzó Bevásárlóközpont 1. emeletéről.

Miss Nyíregyháza 2013 Szépségkirálynőválasztás

Az International Star Award of Quality aranydíjasa a Vogue Modellügynökség bemutatja..........Miss Nyíregyháza 2013 és XXIII. Nyíregyházi Divatest-Talkshow, Divatbemutató, Szépségkirálynőválasztás- 2012. november 10-én a Korona Hotelben

Mini 2-7 év Tini 7-12 év Felnőtt 13-től kategóriában

Női szépségkirálynőválasztás, televíziós show-műsor, őszi /téli kollekcióbemutató.

A szervező a Vogue Modellügynökség két tulajdonosa Bartha Edina és Kujbus Gábor elmondta:

A verseny az igazi szépségről, formás testalkatról a kisugárzásról és az egyéniségről szól, mindez show- műsor keretében kivitelezve.

A mini kategóriások kritériuma, hogy szeressenek szerepelni, imádják a színpadot, a fényt, a csillogást, a sztárságot, a tiniknél ezzel szemben már az arc mellett az arányosan csinos testalkat is fontos illetve a magabiztosság.

A felnőtteknél a kimondott széparcú, nem modellalkatú, de mindenképp az arányos testalkatú lányok jelentkezést várjuk, akik szívesen megmutatnák magukat.

A szépségversenyen három fordulóban mérettetnek meg a lányok. Minőségi, márkás egyenfürdőruhát ajándékba kapják a hölgyek, az utcai viselet is egyforma lesz, egyenpóló is a verseny színvonalát jelképezi, mindössze alkalmi viseletről és egy farmerról kell a lányoknak gondoskodni.

Egy versennyel mindenki csak nyerhet –hiszen a rengeteg ajándék mellett, intenzív felkészítésen vesznek részt a versenyzők, ami az önbizalmuk fejlesztéséhez is nagyban hozzájárul, komoly szakmai stáb veszi kézbe a jelölteket (koreográfus, önbizalom tréner, fotós, sminkes, személyi edző, fodrász) és készíti fel őket a versenyre, hogy mindenki egyenlő eséllyel indulhasson.

Nyeremények: külföldi utazások, swarovski a királynőnek, belföldi wellness hétvége, ajándék- pénz utalványok, portfólió, nemzetközi modellkarrier, mobiltelefon, robogó, játékok, dvd-k, belépők (állatpark, élményfürdő, színház).

Aki lemaradt legközelebb tavasszal jelentkezhet a Miss Kelet régió szépe választásra a Vogue Modellügynökség szervezésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!