SZON - Jegyzet

2008.07.07. 16:14

Nincs bajom a melegekkel, de...

<p>Tényleg nincs bajom a melegekkel, de sokat változtak a dolgok az elmúlt években kis hazánkban.</p>

Míg régebben titkolták a homoszexuálisok, hogy ők a saját nemükből valókat szeretik, most átestek a ló túloldalára: világgá kürtölik, hogy ők MÁS-ok, bizony, csupa nagybetűvel MÁSOK.

Folyamatosan próbálják meggyőzni környezetüket, hogy fogadják el őket úgy, ahogyan vannak, ám mégis, szinte "megerőszakolva" érzi már magát az ember ettől a meleges történettől. Mennyien elfogadnánk titeket, ha nem lennétek ennyire "MÁSok", és most nem a homoszexualitásra gondolok, hanem a folyamatos "mindenki torkán szuszakoljuk le, hogy mi is emberek vagyunk" dumára.

Másrészről:

Csak nézem a híreket, és azt látom: orrba-szájba a meleg-felvonuláson történtekről számolnak be: a csapból is a homoszexualitás folyik. vajon ezt akarták elérni, mikor nem léptek vissza a felvonulás tervétől? Tényleg hiányzott, hogy egész Magyarország kötelezően ezt bámulja az esti híradóban? Szerintem nem.

Kedves homoszexuálisok! Én elfogadlak benneteket, de nem kellene túlzába vinni magatok elfogadtatását, mert így csak bűnözés lesz belőle, és hosszú, unalmas hírek. Azt pedig nem szeretjük...én legalábbis nem.

Kapcsolódó cikikek:

- Tatjana -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!