Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.07.03. 11:58

Kertvárosi napok Ibrányban

<p>Ibrány - Az érdeklődőknek énekel Jucus, majd láthatják a színpadon a Black Time hiphop Dance Groupot és az Y2K Tánc és Divatstúdiót is.</p>

Ibrányban nem feledkeznek el a Kertvárosban élőkről sem. A számukra rendez programot pénteken és szombaton a RIKE, valamint az Ibrányi László Művelődési Központ.

Július 4-én 19 órakor a kertvárosi művelődési házban filmklub lesz, utána billiárd és csocsóverseny vár az érddklődőkre. Július 5-én 9 órakor a focipályán sportprogramok kezdődnek, majd 13 órakor a kertvárosi buszfordulóban kulturális műsorral folytatódik a programsorozat. Berencsi Béla polgármester mond először köszöntőt, majd fellép a Rike ének- és tánckar, és az ILMK több tánccsoportja. Jucus énekel 14 órakor, majd utána színpadra lép a Black Time hiphop Dance Group, az Y2K Tánc és Divatstúdió. Kulcsár Sándor zenés műsorát 16 órától láthatják az érdeklődők.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!