Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.03. 13:50

Rablás a játszótéren Ibrányban

<p>Ibrány - Az Ibrányi Rendőrőrs eljárást indított két 18 éves helybeli fiatal ellen, akik a megalapozott gyanú szerint szombatra virradó éjszaka három, még ismeretlen társukkal raboltak ki egy hasonló korú fiút.</p>

A nyomozás adatai szerint az elkövetők egy játszótéren fogták le a közeli szórakozóhelyről kijövő sértettet, elvették telefonját és nyakláncát, majd egyikük többször megütötte.

A megfenyegetett sértett csak hétfőn mert feljelentést tenni, az ibrányi rendőrök pedig még aznap elfogtak két feltételezett tettest. A csoportos rablással gyanúsított fiatalokat őrizetbe vették, társaik után folyik a nyomozás.

Kapcsolódó cikkek:

  • Betörőket fogtak Tiszalökön
    Egy bezáratlanul hagyott hétvégi házba osont be két férfi hétfőn Tiszalökön. Az udvarról kiugró tolvajokat észrevette egy környékbeli, és azonnal értesítette a rendőrséget.
  • Lakásbetörés Nyírteleken
    Június 2-án napközben betörtek egy nyírteleki házba, és kb. egymillió forint értékben loptak el arany ékszereket. Az ismeretlen tettes utánnyomozás indult.
  • Kártya, kóddal Nyíregyházán
    Egy középkorú hölgy táskájából lopták ki pénztárcáját, benne 1800 forintjával, iratokkal és bankkártyával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!