Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.29. 11:11

Leégett a tetőszerkeszet

<p>Nyíregyháza - Teljesen leégett egy családi ház tetõszerkezete Nyíregyházán, a Rozsnyó utcán. Volt, aki a Tokaji úti piacról látta a füstöt.&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/080629tuz_mozi_ps.wmv/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A>&#160;<DIA alt="" height="690" width="650"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Le_gett_a_tet__337_szerkeszet/index.shtml , SERIE ,650,690)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Leégett a tetőszerkeszet" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<DIA alt="" height="690" width="650"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Le_gett_a_tet__337_szerkeszet/index.shtml , SERIE ,650,690)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Leégett a tetőszerkeszet" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Milliós kár a tetőtűz miatt Nyíregyházán

Minden bevethető erőt a Rozsnyó utcára irányítottak a tűzoltók Nyíregyházán, mert egy családi ház teljesen leégett. A közelben nem volt tűzcsap, így a táplálást nagyjából 200 méterről oldották meg. Olyan erős füstöt árasztott a tetőtűz, hogy az egyik utcabeli a Tokaji úti piacról rohant haza.

Személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár tetemes.

Az elsődleges feltételezés szerint a tető alatt futó vezeték valahol meghibásodhatott, és a zárlat miatt kezdett égni a gerenda, majd amikor levegőhöz jutott, úgy terjedt el a tűz, hogy a lent tartózkodó háziak csak ekkor vehették azt észre. A bontás feltehetően koraestig eltart.

 

Hajnali riadó a Május 1 téren
Korán ébredtek a Május 1 tér lakói szombaton Nyíregyházán, egy elektromos hiba miatt kisebb tűz volt egy lakásban.  

 

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!