Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.25. 12:40

Ingyenes is lehet a sportorvosi vizsgálat

<p>A torlódások elkerüléséért érdemes előre bejelentkezni akár telefonon vagy e-mailen. <A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/ingyenes-is-lehet-a-sportorvosi-vizsgalat/cn/szon-news-km_01-20080625-121053"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A></p>

Manapság fizetni kell a sportorvosi vizsgálatért – ez van a köztudatban. Igenám, de nem mindenkinek. Aki ugyanis az EKG-, a szemészeti és a vizeletvizsgálatról szóló lelettel jelentkezik a sportorvosnál, annak ingyenes a további vizsgálat. Ellenkező esetben a 18 éven aluliak ezer, az attól korosabbak kétezer forint fejében vehetnek részt az alkalmasságin.

Megyei sportorvosi rendelő

Nyíregyháza, Szent István u.

Rendelési idő: hétfőtől péntekig 8-14-ig

Tel.: 42/400-095

e-mail: [email protected]

– Jelenleg csakis az OSEI-vel szerződött sportorvosok adhatnak sportolói alkalmassági vizsgálati eredményt – nyomatékosította dr. Kozma Péter megyei sportfőorvos. – Megyénken belül Nyíregyházán, Kisvárdán, Fehérgyarmaton és Jánkmajtison van ilyen jellegű lehetőség. Kérjük, hogy a torlódások elkerüléséért már előre jelentkezzenek be akár telefonon vagy e-mailen. Vannak viszonylag csendes napok, és bizony sokszor előfordul, hogy a teljesítőképesség határát erőteljesen súrolja a vizsgálatra várók száma. 

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!