Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.28. 21:00

Villanyoszlopnak vágódott egy motoros Komorónál

<p>Komoró - Az ukrán rendszámú Kawasaki Záhony irányába haladt a 4-es főúton szerda délután. Komorónál előtte jobbra akart kanyarodni egy jármű. <dia width="900" height="700" alt="Villanyoszlopnak vágódott egy motoros Komorónál 2008.05.28."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Villanyoszlopnak_v_g_dott_egy_motoros_Komor/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Villanyoszlopnak vágódott egy motoros Komorónál 2008.05.28." /></a></dia></p>

A mögötte haladó két kamion elkezdte kikerülni a kanyarodót, a mikor a motoros az egész csoport mellett balra elhaladva a bal oldalon lévő villanyoszlopnak ütközött.

A motorossúlyos sérülést szenvedett. (helyszínen combnyaktörésre gyanakodtak, a többit majd a röntgen után lehet megtudni). A baleset előtti féknyom hossza több tucat lépésnyi volt, nem zárható ki, hogy a karambol egyik oka a sebesség túllépés volt. A rendőrség eljárás során tisztázza ki hibázott a baleset előtt.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!