Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.23. 14:32

Játszóteret avattak Mátészalkán

<p>Mátészalka - Játszóteret avattak Mátészalkán a gyermekvárosban a Knoxwilleból érkező amerikaiak és a mátészalkai rotary klub tagjai.</p>

A közel két millió forint értékü játszótér megépítéséhez a szükséges anyagi fedezetet a két testvérklub közösen bíztosította. Az avatóünnepségen meleg szavakkal emlékezett a két klub eredményes kapcsolatáról Osborn asszony és Mack Gentry klubelnök az amerikaiak részéről és Erdélyi Ferenc a szalkai klub elnöke.

Mátészalka képviseletében Dr. Szászi István alpolgármester mondott köszönetet a várost is erősítő klubok közötti együttmüködésért. A játszóteret a megyei fenntartású intézmény vezetője Kertes Zoltán igazgató vette át, hozzá csatlakoztak a gyermekintézmény lakói akik angolul mondtak köszönetet a szép játszótérért és rövid, de megható műsorral kedveskedtek az avatóünnepség részvevőinek. Az ünnepélyes  szalagátvágás után boldogan vették birtokba a szülő nélkül felnövő gyerekek a különböző fajátékokat. - tájékoztatta lapunkat Erdélyi  MiklósMátészalkapolgármestere, az RC Mátészalka tagja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!