Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.07. 11:59

Jótékonysági hangverseny német kórussal

<p>A hangversenyen fellép a Nyíregyházi Cantemus Kórus Szabó Dénes Kossuth-díjas karangy vezényletével, valamint a németországi Altensteigből érkező Christophorus Kantorei, vezényel Michael Nonnenman.</p>

Jótékonysági hangversenyt rendeznek a Szent tamásHospice Alapítvány megsegítésére május 13-án 19 órától a Kodály Zoltán Általános Iskola koncerttermében.

Az alapítvány a gyógyíthatatlan agydaganatos betegek számára Nyíregyházán Kóma Centrumot hoz létre. Az est fővédnöke Mádl Dalma, a támogató dr. Bihari Albertné.

A hangversenyen fellép a Nyíregyházi Cantemus Kórus Szabó Dénes Kossuth-díjas karangy vezényletével, valamint a németországi Altensteigből érkező Christophorus Kantorei, vezényel Michael Nonnenman.

A Nyíregyházi Cantemus Kórus három napig látja vendégül egy kibontakozófélben lévő cserekapcsolat keretében a német együttest, amely egy európai turné keretében pünkösdhétfőn érkezik Csehországból Nyíregyházára.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!