Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.28. 12:08

Készülnek a kánikulára Kisvárdán

<p>Kisvárda - Újdonsággal ugyan idén nem szolgál a Várfürdő, de minőséget kínálna a vendégeknek.</p>

Az utóbbi idők szélsőséges, kiszámíthatatlan időjárása nem éppen biztató előjel az idei fürdőszezonra. Ennek ellenére a kisvárdai Várfürdő vezetése a felújítást, illetőleg az új medencék átadása után eddig nem panaszkodhatott: az éves látogatottság megközelítette a 100 ezer főt.

– A felújított kisvárdai strand üzemeltetésénél továbbra is a legtöbb problémát a medencék burkolatának meghibásodása jelenti, mint ahogyan eddig is ez volt a gond – mondta Lakatos László, az Idegenforgalmi és Szabadidő Centrum Kht. ügyvezető igazgatója, hozzátéve: – Mindazonáltal a szükséges javítást a kivitelező folyamatosan garanciában végzi. A szakemberek ottjártunk idején az úszómedence szélén mintegy harminc négyzetméternyi területen végeznek éppen javításokat, de a burkolatok felújításával párhuzamosan a szolgáltató egységek festését, illetve a szezonra való felkészítését is elvégzik.

– Bízunk a jó időjárásban, éppen ezért terveink szerint május közepén nyitunk, s várjuk vendégeinket. Újdonsággal idén ugyan nem tudunk szolgálni, de a vendégeink minőségi kiszolgálására törekszünk, hiszen meggyőződésünk: ha maximális kényelmet élveznek nálunk, akkor elviszik jó hírünket nemcsak az ország számos pontjára, hanem határainkon túlra is.

A szabadtéri létesítményeink megnyitása után párhuzamosan üzemel majd fedett részlegünk is egy ideig, szaunáink pedig a teljes szezonban vendégeink rendelkezésére állnak – fogalmazott Lakatos László.

- Vincz Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!