Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.28. 18:04

Életveszélyes sérülttel indult útnak a helikopter Újfehértó mellől

<p>Újfehértó - Péntek délután súlyos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál. Egy személy életveszélyes, egy súlyos, egy pedig könnyű sérülést szenvedett, amikor három autó ütközött össze. <dia width="900" height="700" alt="Életveszélyes sérülttel indult útnak a helikopter Újfehértó mellől 2008.03.28."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_letvesz_lyes_s_r_lttel_indult__tnak_a_heli/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Életveszélyes sérülttel indult útnak a helikopter Újfehértó mellől 2008.03.28." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/baleset-karambol-ujfeherto-mentohelikopter.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Egy Suzuki tartott Debrecen felé a 4-es főúton. A 256-os km szelvénynél az előtte haladó járműoszlopot kezdte előzni, de vélhetően nem minden volt rendben, mert a szemből érkezők és az azonos irányba tartók is félrehúzódtak, miközben a Suzuki elszáguldott.

A szemből érkező és félrehúzódót Skoda a padkáról visszatérve megcsúszott, és frontálisan belevágódott egy Opelbe, amit hátulról eltalált egy mögötte érkező Toyota. Az Opel vezetőjét mentőhelikopter vitte kórházba, a Skoda vezetője és egy utas megsérült. A rendőrség teljes útzár mellett kezdte meg a helyszínelést, a műszaki mentéshez a nyíregyházi és az újfehértói tűzoltókra is szükség volt. A baleset vélelmezett okozóját, a szürke Suzukit Hajdú megyében megállították és a baleset helyszínére kísérték.

Kapcsolódó cikkek:

Koccanás Nyíregyházán, a stadionnál
Két autó ütközött egymásnak szerda délután Nyíregyházán, a városi stadion közelében.  

Hármas koccanás Nyíregyházán a Tiszavasvári úton
Egy autós hibája miatt két másik jármű is összetört kedd este Nyíregyházán, a Tiszavasvári úti felüljáró előtt, szerencsére nem volt sérült.  

Karambol a szűkületnél Nyíregyháza határában
A 4-es főút 266-os km szelvényénél ütközött össze két autó kedden este Nyíregyháza határában.  

Koccanás a körforgalomnál Nyíregyházán, kettős hibával
Úgy tűnik mindkét közlekedő hibázott, amikor kedden délben egy kerékpáros koccant egy autóval a Kosbor és a Korányi Frigyes utcák találkozásánál.  

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!