Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.16. 20:32

Gyalogost gázolt az álló autó Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Egy hölgyet vittek kórházba a mentők, amikor vasárnap este egy személygépkocsi elgázolta a Jósavárosban a kijelölt gyalogátkelőhelyen. <dia width="850" height="630" alt="Gyalogost gázolt az álló autó Nyíregyházán 2008.03.16."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Gyalogost_g_zolt_az__ll__aut__Ny_regyh_z_n_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Gyalogost gázolt az álló autó Nyíregyházán 2008.03.16." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/karambol-baleset-josavaros-nyiregyhaza-gyalogosgazolas.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Egy bevásárló központ felől tartott egy fiatal pár a lakótelep irányába vasárnap este. A kijelölt gyalogátkelőhelyhez érve a férfi azt látta, hogy Sóstóhegy irányából egy személygépkocsi nagy sebességgel érkezik és a zebra előtt álló Suzukiba vágódik.

Megpróbálta hátrarántani a hölgyet, de nem sikerült, és a karambol nyomán meglökött Suzuki elütötte őt. A sérültet a mentők kórházba vitték, a rendőrség pedig eljárást indított. Az anyagi kár meghaladta a két millió forintot.

Kapcsolódó cikkek:

Árokba vágódott az autóval Nyírtéten
Az út széli vízelvezető árok betonátereszének ütközött egy gépkocsi péntek éjszaka Nyírtéten, az alkohol szonda elszíneződött.

Két gyalogost gázolt a zebrán egy autós Nyíregyházán
Péntek este Nyíregyházán, a Jósavárosban egy kijelölt gyalogátkelőhelyen egyszerre két gyalogost gázolt el egy autós.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!