Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.11. 12:17

A legtöbb igen Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében született március 9-én

<p>Nyíregyháza - Vasárnap az elmúlt hat esztendő kudarcos kormánypolitikájáról is véleményt nyilvánítottak – hangzott el a Fidesz sajtótájékoztatóján.</p>

A párt megyei és városi vezetői elmondták: ebben a megyében volt a legmagasabb az igenek száma, amit köszönnek a választóknak.

Ezzel visszaadták a kezdeményezőknek a demokráciába vetett hitet és március 9-e azt jelentette, nem akarnak olyan közéletet, amely tele van hazugsággal, visszakapták az emberek az önbecsülésüket.

Egyszersmind az elmúlt hat esztendő kudarcos kormánypolitikájáról is véleményt nyilvánítottak. Vagyis mindenki győzött, kivéve a kormányoldalt. Most már a szocialistákon múlik milyen következtetést vonnak le.

A Fidesz szerint a költségvetésből pótolható a kieső negyvenmilliárd forint. Dr. Tilki Attila megyei elnök azzal zárta a sajtótájékoztatót, hogy egy felelősen gondolkodó miniszterelnök ilyen helyzetben lemond a posztjáról.

- Sipos Béla -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!