Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.21. 11:28

Mit csinál a hét végén Makara Sándorné?

<p>Nyíregyháza - Hétvégén a párommal kisebb takarítást végzünk, karácsonyi díszbe öltöztetjük a lakást. Karácsony vigília estéjét két gyermekünkkel töltjük – tudtuk meg Makara Sándorné nyugellátási főosztályvezetőtől.</p>

– A párom finom halászlevet fog főzni, halat sütni. Én túrós csuszát, mákos és diós beiglit sütök. Az ünnep első napján szüleinket látogatjuk meg Sóstón, illetve Nagyhalászban, mert idős koruk miatt nehezen mozdulnak ki. Második nap frissen főzött ebéddel várom az unokánkat és szüleiket.

Kedvencek:

Étel: minden, ami mákos.

Ital: az ásványvizek.

Film: az erőszakmentes, érzelmes, nőknek való könyveket, filmeket kedvelem.

Hobbi: nem nagyképűség, de a munkám az!

Az ünnepi ebéd húsleves, gombával és párolt lilahagymával töltött és sajttal borított sült sertés tarja burgonyapürével. Természetesen nem maradhat el Márk unokám kedvenc étele a nokedlis csirkepörkölt. Másik két unokánk, Joci és Sári szüleikkel az ünnepeket Németországban töltik rokonoknál. Hozzánk december 30-án érkeznek, így velük is újra átéljük az ünnep hangulatát.
- Lefler György -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!