Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.07. 11:17

Mikulásfutás Ramocsaházán

<p>A Télapó minden résztvevőt saját csokoládé képmásával jutalmazta meg. <dia width="850" height="630" alt="Mikulásfutás Ramocsaházán 2007.12.07."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Mikul_sfut_s_Ramocsah_z_n_2007_12_07_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Mikulásfutás Ramocsaházán 2007.12.07." /></a></dia></p>

Ennyi rohanó, kocogó, sétáló, cammogó gyermeket rég láttak már Ramocsaháza utcái. Szerdán a forgalomtól elzárt jókora szakaszon csaknem 500 iskolás teljesítette a korcsoportjának megfelelő távot. A segítő tanárok az első három fiút és lányt igyekeztek kiemelni az élbolyból.

A 7-8. osztályosok közül a petneháziTóth Bianka és a baktalórántháziKacsali Károly Márk futott be elsőként. Az 5-6.-os korcsoportban Lesku Tünde és Sebők Csaba győztek, mindketten Petneházáról érkeztek.

A 3-4. osztályban a petneháziLesku Judit és a ramocsaháziBakró Krisztián bizonyult a legjobbnak. Gyönyörűen szerepeltek a legkisebbek, 1-2.-ból Kertész Vivien és Hubicsák Zoltán volt a legfürgébb. Mindketten ramocsaháziak.

Bár nem voltak dobogósok, de nagyszerűen teljesítettek az idegen terepen a nyírkércsi, nyíribronyi és nyírjákói gyerekek is. A Télapó minden résztvevőt saját csokoládé képmásával jutalmazta meg.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!