Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.07. 18:05

Karambol súlyos sérüléssel Kéken

<p>Egy személy szenvedett súlyos sérülést péntek este Kék belterületén, akit a nyíregyházi tűzoltókat riasztva szabadítottak ki az összeroncsolódott járműből. <dia width="850" height="630" alt="Karambol súlyos sérüléssel Kéken 2007.12.07."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Karambol_s_lyos_s_r_l_ssel_K_ken_2007_12_07/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Karambol súlyos sérüléssel Kéken 2007.12.07." /></a></dia></p>

A helyszíni információ szerint egy Wartburg típusú személygépkocsival egy férfi tartott Kék belterületén Nyírbogdány felé.

A községháza előtt, az Alkotmány utcából egy Suzuki hajtott ki a védett útra, és elzárta az érkező Wartburg útját, és a két autó egymásnak ütközött. A karambol nyomán a Wartburg vezetője súlyosan megsérült, a mentők kórházba vitték, a rendőrség pedig eljárás során tisztázza a körülményeket.

A védett úton ugyanis 40 km/ó a megengedett sebesség, az Alkotmány utcánál pedig több parkoló autó és egy homokdomb is nehezítette a kilátást.

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!