Sport

2019.03.31. 16:50

Loki: pedig meglehetett volna...

Debrecen - A Loki vezetett a Vidi ellen a székesfehérvári stadionban, azonban mégis pont nélkül távozott.

Debrecen - A Loki vezetett a Vidi ellen a székesfehérvári stadionban, azonban mégis pont nélkül távozott.

A kéthetes bajnoki szünet után a címvédő otthonában, a Vidi FC vendégeként lépett pályára a DVSC alakulata. A hajdúságiaknál visszatérhetett csatasorba Bódi Ádám, a játékmester sérülése után játszhatott újra, és a szurkolók méltán bíztak benne: ez jót tesz a Lokinak.

A cívisvárosiak azzal a nem titkolt szándékkal utaztak el, hogy minimum egy pontot szerezzenek a forduló rangadóján.

Az első percekben Milanov került helyzetbe, a fejesét Nagy Sándor remek mozdulattal hárította. A székesfehérváriak irányították a játékot, a lokisták ekkor inkább a védekezéssel voltak elfoglalva. Válaszként Ferenczi János lőtt közelről fölé. Nem volt túl élvezetes a játék, de a döntetlen állásnak inkább a piros-fehérek örülhettek. Várható volt, hogy Herczeg András mentálisan tovább erősíti a szünetben csapatát, ugyanis benne volt a levegőben a debreceni gólszerzés lehetősége is.

Szép szabadrúgás

Úgy indult a második játékrész, ahogy az előző abbamaradt, Futács Márkó próbálkozását védte a DVSC kapusa, Nagy. Alig tíz perce ment a félidő, amikor megszerezte a vezetést a Debrecen. Tőzsér Dániel végzett el jó húsz méterről egy szabadrúgást, és mesteri mozdulattal a hiába vetődő kapus mellett a bal alsóba tekert.

Ezt követően a Vidi igyekezett felpörgetni a tempót, és beszorítani Varga Kevinéket. Ez hamar sikerült is, egy ordító helyzetet Scsepovics rontott el, nem sokkal ment mellé a labda.

Bár a Loki is elkószált olykor az ellenfele kapuja elé, továbbra is a Vidi dominált, s ekkor már levegőben lógott az egyenlítés.

Zsóri egyenlíthetett volna

Minderre a 77. percig kellett várni, amikor Scsepovics szánta el magát lövésre, és az egyik játékoson megpattanó labda utat talált a hálóba. A gól még inkább a hazaiakat hozta lázba, a Loki nagyon beszorult, és pár perc múlva jött a győztes hazai találat. A 84. minutumban előbb a Vidi eltalálta a kapufát, majd jó ütemben érkezett Pátkai, és közelről gól lőtt.

Az utolsó előtti percben Zsóri fejjel még kiegyenlíthetett volna, de labdáját Kovácsik védte.

A Debrecen sajnálhatja, hogy nem szerzett pontot, ugyanis a meccsben sokáig egyenrangú partner volt. A Vidi végül bedarálta ellenfelét, de a Loki nagyobb koncentrációval nem kapott volna ki.

TN


[related-post post_id="4189346"]

[related-post post_id="4189347"]

[related-post post_id="4188527"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!