Sport

2019.03.28. 12:00

Fotók: Tábla őrzi a családtagok emlékét

Debrecen - A Hódos Imre Rendezvénycsarnok díszterén avatták fel a DVSC Kézilabdacsalád emléktábláját, melyre a klub elhunytjainak neveit helyezik el.

Debrecen - A Hódos Imre Rendezvénycsarnok díszterén avatták fel a DVSC Kézilabdacsalád emléktábláját, melyre a klub elhunytjainak neveit helyezik el.

A DVSC női kézilabdacsapata mindig több volt, mint egy sportklub. Aki ehhez a közösséghez tartozik, egy nagy család tagja lesz, melynek tagjai együtt nevetnek és sírnak. A DVSC Kézilabda Kft. ennek jegyében szeretett volna emléket állítani azon családtagjainknak, akik játékosként, vezetőként, szurkolóként egykoron sokat tettek a klubért, de sajnos már nem lehetnek közöttünk - olvasható a DVSC kézilabdacsapatának hivatalos honlapján. Így került a város egyetértésével a Hódos Imre Sportcsarnok főbejárata mellé az emléktábla, amelyen egy Lapidaris-kő található. Ez teszi teljessé a virtuális emlékhelyet, hiszen a kőhöz érintett NFC-s okostelefonnal megtekinthető az emlékoldal tartalma, amely ezen az oldalon is elérhető. Az oldalon lehetőség gyertyagyújtásra vagy megemlékezés írására is.

A tábla a DVSC Kézilabdacsalád nyolc tagjának állít emléket. Az 1987-es Bajnokcsapat tagjai közül Lovas Nagy Zsuzsanna és Szarvas Éva, kétszeres EHF Kupa-győztes együttesből Sándor Csabáné Sipos Éva, a DVSC Kézilabda Kft. egykori ügyvezetője, Baranyai Antal, valamint négy szurkoló, Komáromi Gábor, Bai Ádám, Bancsi Lajos Dániel és Szabó László emlékét őrzik itt képekkel, videókkal.


[related-post post_id="4185146"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!