Sport

2019.01.16. 11:44

Ezüstérem Krakkóból

Balmazújváros - Jó kis felkészülési tornával indult az év a Focisulinál.

Balmazújváros - Jó kis felkészülési tornával indult az év a Focisulinál.

Lengyelországban szerepelt a Balmaz-Olasz Focisuli 2006-os csapata. A két napos krakkói tornán a Focisuli mellett 11 lengyel csapat versengett a különdíjért, mely ingyenes részvételi lehetőséget biztosított a düsseldorfi utánpótlás tornára.

Az együtteseket két hatos csoportba sorolták, az első nap körmérkőzések voltak, itt 5 győzelemmel a csoportjuk élén végeztek a magyarok. A csoport 1-3. helyezettjei a Champions-ligában szerepelhettek tovább, a 4–6.-ak pedig az Europa-ligában. A második kör utolsó mérkőzését jó helyzetből várta a Focisuli, hiszen már egy döntetlen is az ő végső győzelmüket jelentette volna, ám egy szerencsétlen góllal az utolsó percben kiénekelték a sajtot a magyarok szájából, így a második helyen végeztek.

Újabb esély

Január végén a DHSE Olasz Focisuli 2010-es csapat utazik külföldi tornára, melynek tétje és különdíja ismét a düsseldorfi tornán való ingyenes részvétel.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!