Sport

2018.11.21. 12:17

A stadionavató után Debrecenben a bajnok

Debrecen - Nehéz megmérettetés előtt áll a DVSC labdarúgócsapata! November 25-én, vasárnap délután öt órától a bajnoki címvédő Videoton érkezik a Nagyerdei Stadionba.

Debrecen - Nehéz megmérettetés előtt áll a DVSC labdarúgócsapata! November 25-én, vasárnap délután öt órától a bajnoki címvédő Videoton érkezik a Nagyerdei Stadionba.

A székesfehérvári együttes az előző szezonban a Ferencváros előtt nyerte meg az OTP Bank Ligát, ennek köszönhetően indulhatott a Bajnok Ligája-selejtezőben. Ott már négy mérkőzést lejátszottak: a BATE Boriszovtól és a Chelsea-től kikaptak, ugyanakkor a Szalonikit oda-vissza legyőzték.

A nemzetközi részvétel kissé rányomta bélyegét a Vidi bajnoki szereplésére, amelynek eddigi mérlege: 13 győzelem, négy döntetlen, három vereség - negyedik hely. Juhászék legutóbb Mezőkövesden szenvedtek 1-0-s vereséget, ugyanilyen különbséggel a Loki is kikapott a DVTK otthonában.

Szerdán a MOL Vidi–Újpest elmaradt bajnoki találkozóval avatják fel az új stadiont, melyet követően a Vidi vasárnap Debrecenbe látogat.

A két csapat egyszer már találkozott az idei bajnokságban, Felcsúton, ahol 1-1-es döntetlen született úgy, hogy a Fehérvár csak a hosszabbításban tudott egyenlíteni.

Herczeg András ezúttal nem számíthat Kinyik Ákosra, ötödik sárga lapja miatt.

A meccsjegyeket érdemes elővételben megvenni a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon, a Loki Shopban, valamint még ma, szerdán a Debrecen Plázában este nyolcig.

Vasárnap a stadion 16 órakor nyit, a pénztárak 10 órakor kezdenek, így a szurkolóknak érdemes időben megvenni belépőiket, hogy elkerüljék a sorban állással járó kellemetlenségeket.


[related-post post_id="4055701"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!