Sport

2018.10.22. 11:09

A berettyóújfaluiak tudtak csak győzni

Debrecen - A DEAC számára túl nagy falatnak bizonyult a Dunaferr.

Debrecen - A DEAC számára túl nagy falatnak bizonyult a Dunaferr.

A DEAC hazai pályán szenvedett 6–1-es vereséget a férfi futsal NB I. hetedik fordulójában, pénteken este, míg az MVFC-Berettyóújfalu idegenben 7–2-re verte az Aramis SE csapatát.

Hamar vezetést szerzett az Újváros, mely egyetlen gólt sem engedélyezett a DEAC számára az első fél­időben, 3–0-s eredménynél ért véget a játékrész. A folytatásban tovább hízott a Dunaferr fórja, a debreceniek csak az utolsó percben tudtak szépíteni Szentes-Bíró révén.

„Sokkal jobb volt az ellenfél végig. Ennyi kulcsjátékos indiszponáltságát nem bírjuk el. A szezon legrosszabb játékát nyújtottuk mind egyénileg, mind csapat szinten. Tehát mind a játékosaim elmaradtak attól, amit tudnak, mind csapatként elmaradtak azok a figurák, szisztémák, amiket gyakorolni szoktunk. Az okát jelenleg ennek nem tudom, de meg fogjuk együtt keresni” – olvasható a DEAC mesterének, Elek Gergőnek az értékelése a klub honlapján.

Már a harmadik percben előnybe került a Mezei-Vill, mely semmit se bízott a véletlenre, a 17. minutumban már 4–0-ra mentek az újfalusiak. Még a szünet előtt szépítettek a hazaiak, így 4–1-es MVFC-vezetésről folytatódott a játék. A második félidőben is a Berettyó dominált, mely magabiztos, 7–2-es sikert aratott.

HBN


DEAC-Dunaferr DUE Dutrade FC 1-6 (0-3)

Gól: Szentes-Bíró, illetve Pál (2), Sáhó, Szeghy, Hosszú, Fekete

Aramis SE–MVFC-Berettyóújfalu 2–7 (1–4)

Gól: Sámson (18.), Bognár (29.), illetve Amílcar (3., 17.), Nagy (12.), Harmati (13.), Takács (23., 38.), Rábl (24.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!