Sport

2018.09.14. 19:20

FIFA 19: itt vannak a magyar focisták értékei

Budapest, Debrecen - A sort Gulácsi Péter vezeti, az exdebreceni Balogh Norbert a 16. helyen áll.

Budapest, Debrecen - A sort Gulácsi Péter vezeti, az exdebreceni Balogh Norbert a 16. helyen áll.

A FIFA 19 megjelenése igaz, még egy kicsit odébb van, de már egy csomó alapinformáció nyilvánosságra került a játékkal kapcsolatban. Ezek közé tartozik az Ultimate Team módban szereplő futballisták értéke, ahol természetesen magyarok is vannak. A hazai labdarúgók listáját a Nemzeti Sport Online közölte.

Mint cikkükből kiderül: az első két helyezett nem változott a FIFA 18 óta: a legjobb magyar most is Gulácsi Péter, aki az előző évi 76-os értéke helyett már 79-et kapott, a második pedig Szalai Ádám, az ő nevel mellett a tavalyi 75 helyett idén 76-os szám szerepel.

Lecsúszott viszont a dobogóról a tavalyi bronzérmes Nikolics Nemanja, akit idén Kádár Tamás és Nagy Ádám is beelőzött. Bogdán Ádám 69-es és Németh Krisztián a maga 68-as értékelésével a középmezőnyben foglal helyet, a 16. pozícióban pedig az egykori DVSC-játékos, jelenleg az APOEL csapatában futballozó Balogh Norbert áll, ő 65-ös értékelést kapott.

A teljes lista a Nemzeti Sport Online cikkében nézhető meg, kellemes böngészést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!