Sport

2018.09.03. 14:46

Ez rosszul sikerült a Balmaznak

Balmazújváros - A Balmazújváros a 95. percben mentett pontot hazai környezetben a Cegléd ellen.

Balmazújváros - A Balmazújváros a 95. percben mentett pontot hazai környezetben a Cegléd ellen.

Vasárnap este ért véget a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő–Ceglédi VSE NB II-es bajnoki mérkőzés a pontvadászat 7. fordulójában.

Nehezen élték meg

A találkozó 2–2-es döntetlent hozott úgy, hogy a házigazdák Papucsek Barna büntetőjével a 95. percben tudtak egyenlíteni. Az összecsapásról Szamosi Tamás, a Balmaz pályaedzője nyilatkozott a Naplónak.

– Meglehetősen nehezen éltük meg a történteket a kispadon – mondta a tréner. – Valljuk meg, ez a meccs nagyon rosszul sikerült számunkra, egy rendkívül hosszú, és fárasztó hét végén – utalt a szakember arra, hogy hét nap alatt három bajnokit játszottak, ráadásul szerdán a meccs előtt és után várt rájuk egy Újváros–Tatabánya túra. – Az örömteli, hogy öt mérkőzésen nem kaptunk ki zsinórban, de hét közben a Budaörs ellen ott hagytunk két pontot, és ma is csak egyet tudtunk visszahozni a végén. Tegyük hozzá, kiválóan összerakott gárda volt a ceglédi, masszívan védekeztek és mi nem tudtuk feltörni a védelmüket. Még mindig keressük a góllövő csatárunkat, mert a helyzeteink megvannak, de nem tudjuk értékesíteni azokat. A védekezésünk rendben van, az egyik legkevesebb gólt kaptuk eddig a mezőnyben, de sajnos kevés találatot is szerzünk. Bízom benne, hogy az előttünk álló, a válogatott meccsek alatti szünetben sikerült tovább javulnia a társaságnak, és még eredményesebbek leszünk a jövőben – fogalmazott Szamosi, aki annak idején futballistaként a Zalaegerszeggel bajnok lett. Az újvárosiak következő ellenfele, szeptember 15-én pedig éppen a ZTE lesz, idegenben.

A ZTE következik

– Sokan azt hinnék, hogy számomra ez egy pikáns összecsapás lesz, de erről szó sincs. Nagyon jó szívvel gondolok az ott töltött időszakra, és szívesen térek vissza Zalába, de most csak az foglalkoztat, hogy három ponttal távozzunk majd két hét múlva.

TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!