Sport

2018.06.14. 12:58

Felejthetetlen családi nap lesz

Debrecen - Az egészséges életmód kedvelőinek mozgásfesztiválja hazánkban is debütál.

Debrecen - Az egészséges életmód kedvelőinek mozgásfesztiválja hazánkban is debütál.

A Family Perfect Day Fitness-, Egészség-, ­Szépség és Divat fesztivált már hét alkalommal megrendezték különböző nagyvárosokban, és idén végre Debrecenben is debütál. A fesztiválnak a Kerekerdő Élménypark ad otthont és esélyt arra, hogy a szervezők mozgásra sarkallják a kíváncsiskodókat június 17-én, vasárnap.

A nagyszabású közösségi rendezvényen a mozogni, táncolni és sportolni vágyó gyermekek, fiatalok és felnőttek egyszerre kapják meg a lehetőséget, hogy együtt, családias hangulatban eltölthessenek egy felejthetetlen napot a sport és egészség jegyében. Az egészséges életmód kedvelőinek a mozgás fesztiváljaként is említhetjük, amelyet családok számára ajánlunk, minden korosztályt és nemet megszólítva, ahol egyetlen látogatással olyan információk birtokába juthatnak az érdeklődők, amelyek segítségével a jövőben változtathatnak egészségükön.

Tehetségkutató verseny

Az egykori Miss Supranational 2015-ös győztesével, Tóth Valentinával nem csak mozgásra buzdítják majd a cívisvárosban élőket, hanem egy nemzetközileg is elismert tehetségkutató versennyel is várják a parkba érkezőket. A helyszínen számos fitnesz prezenterrel találkozhatunk, többek között Rubint Rékával, Katus Attilával, Czégel Erikával és Tatarek Rezsővel, akik segítenek, hogy minél közelebb kerüljünk a tudatos életmódhoz. Természetesen a gyerekek sem fognak unatkozni, számtalan program várja őket, emellett sportversenyek, egészségügyi szűrések és állapotfelmérések tarkítják majd a kínálatot.

Döntős lányok

Idény megnyitja kapuit hazánkban is a Miss Perfect Hungary Szépségverseny, amely várhatóan a rendezvény csúcspontja lesz. A fesztiválon megrendezendő előválogató castingja 15 órától kezdődik, ezen kiválasztják a TOP 10 lányt, akik automatikusan bekerülnek a döntőbe.

A legszebbnek ítélt lányok egy háromnapos felkészítő táborban vehetnek részt, ami 2018. június 20–22. között fog zajlani a Borostyán Med Hotelben, Nyíradonyban. Reklámfotózásokon mutathatják meg bájaikat, emellett színpadi mozgást, táncokat tanulnak majd, hogy 20-án este egy fergeteges divatshow-n mutatkozhassanak be a nagyközönségnek. A döntőre 22-én kerül sor, szintén a Borostyán Med Hotelben; este 19 órakor kiderül, ki képviselheti Magyarországot a világversenyen Los Angelesben, Hollywoodban. A döntő nyilvános, amely egy borkóstolóval egybekötött, műsorokban gazdag vacsoraest keretében lesz megrendezve.

A fesztivál a tehetségeknek is esélyt ad arra, hogy megmutassák kimagasló tudásukat. A családi színpadon délután 13 órától láthatjuk majd a Kids Model Hungary előválogatóját, ahol modellek, énekesek és táncosok csillogtathatják meg talentumukat, hogy utána a világbajnokságon (WCOPA) képviselhessék hazánkat.

Akit vonz a siker, az egyediség és a csillogás, annak eljött az idő, hogy jelentkezzen az előválogatóra, hiszen így adhat magának esélyt arra, hogy képviselje Magyarországot a Los Angelesben megrendezésre kerülő World Championship of Performing Arts eseményen.

NE


Szépségverseny

Még van időd, jelentkezz!

  • Jelentkezési határidő: június 15. (péntek)
  • Jelentkezés és információ: Tóth Valentina: +36 (70) 885-8165
  • Küldd el adataidat egy portréval és egy egész alakos képpel a fitinalife­[email protected] e-mail címre.

  • A jegyek csak elővételben kaphatóak a hotel recepcióján június 21-ig.
  • A fesztivál keretében megrendező versenyekre jelentkezés: www.fpdfesztival.hu

  • Tehetségkutató

    World Championship of Performing Arts világbajnokság előválogató

    Ha ki szeretnél tűnni a tömegből, akkor itt az idő, hogy megmutasd magad!

  • Jelentkezés: 5 éves kortól a Little Miss Hungary weboldalán, vagy e-mailben a [email protected] címen
  • Határidő: június 15. (péntek)
  • (Nevezési díj nincs.)


    Nyertesek

    A Napló játékán Family Perfect Day családi belépőt nyertek:

  • Fazekas Béla, Debrecen, Szélső u.; Fehér Eszter, Debrecen, Lehel u.;
  • Tóth Ilona, Debrecen, Sinai M. u.; Fábián Sándorné, Debrecen, Kard u.;
  • Lakatos Jánosné, Nyíracsád, Rákóczi út
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!