Sport

2018.06.17. 11:45

Bajnokok a debreceni junior frizbisek

Budapest, Debrecen – A Debreceni Frizbi Sportegyesület U17-es csapata megnyerte az idei ultimate frizbi országos bajnokságot.

Budapest, Debrecen – A Debreceni Frizbi Sportegyesület U17-es csapata megnyerte az idei ultimate frizbi országos bajnokságot.

A korosztályos csapatok országos bajnokságára június 16-án Budapesten került sor. A verseny négy korosztályban zajlott, és az U17-esek között a DFSE ifjoncai bizonyultak a legjobbnak.

„Mindegyik mérkőzésünk nagyon szorosan alakult, kétszer is hirtelenhalálban sikerült csak felülmúlni az ellenfelet – mondta el Almási Bálint, a csapat egyik meghatározó játékosa. – Óriási volt átélni, ahogy a csapat a veszettnek tűnő helyzetekben is fel tudott állni. Azt hiszem, leginkább ezzel a küzdeni tudással érdemeltük ki a bajnoki címet.”

A csapat több tagjának is ez volt az idei harmadik érmes helyezése, hiszen a debreceniek dobogóra állhattak az áprilisi junior liga végén Bécsben, és a májusi Diákolimpia döntőjén Budapesten. A következő megmérettetésre szeptemberig kell várni a fiataloknak.

- Debreceni Frizbi Sportegyesület -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!