Sport

2018.05.10. 13:24

DVSC: BeYourPlayer-tornán szerepelt az esport-csapat

Debrecen - A debreceniek két gárdával képviselték magukat a fővárosi hibridkupán.

Debrecen - A debreceniek két gárdával képviselték magukat a fővárosi hibridkupán.

Az elmúlt hétvégén Budapesten rendezték a BeYourPlayer-tornát, melynek lényege, hogy a szervezők „összegyúrták” a valódi labdarúgást mindenki kedvenc sportjátékával, a FIFA-val. Az első félidőben konzolon harcolnak a felek, míg a másodikban élesben a kispályán.

A DVSC esport-csapatának keretéből tizenegy játékos volt jelen a rendezvényen, valamint a klub marketingvezetője, Jeney Domokos is beszállt a többiek közé - olvasható a dvsc.hu-n.

Az I-es csapat már az első meccsén mutatta, hogy komoly céljai vannak, és szeretné megnyerni a kupát. Két magabiztosan megvívott siker után a nap rangadóján az Újpest esport-együttesével mérkőztek meg. Mind a két fél győzelemre törekedett, így egy rendkívül parázs hangulatú összecsapás zajlott, amelyet végül a debreceniek nyertek 6-4-re.

Fotó: dvsc.hu

Ezzel az újabb sikerrel pedig az is eldőlt, hogy csoportelsőként, 24-7-es összesítéssel jutottak tovább. Utána viszont nem úgy alakult az eredmény, ahogy szerették volna. Igaz, a FIFA-ban 1-0-ra nyertek, a kispályán viszont semmi nem jött össze, így a legjobb 16 csapat között búcsúztak a kupától.

A II-es gárda a ketrecben nem tudott nyerni, ugyanakkor a FIFA-ban egy meccs kivételével valamennyit sikerrel vett.

Egy kiváló hangulatú, remek csapatépítő nap volt a szombati. A játékosok zárásaként a Bozsik Stadionban tekintették meg a Honvéd-DVSC találkozót, amelyen kiszurkolták a 3-1-es győzelmünket.

DVSC Esport I.: Szerda Mihály, Kokas Balázs, Florin Fekete, Majer Gábor, Majer Péter, Lovász Tamás, Jeney Domokos

DVSC Esport II.: Szabó Dávid, Pastorek Dominik, Szabó Zsolt, Horváth Attila, Güldner Ádám

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!