Sport

2018.04.20. 13:24

Újabb bajnokaspiráns ellen lép pályára a Loki

Debrecen - A DVSC a szerdai kupavereség után ismét a Pancho Arénában játszik, ezúttal a Videoton lesz az ellenfél.

Debrecen - A DVSC a szerdai kupavereség után ismét a Pancho Arénában játszik, ezúttal a Videoton lesz az ellenfél.

Nincsenek jó emlékei szerda óta a Lokinak a felcsúti stadionról, holott a hétközi Magyar Kupa-elődöntő első mérkőzése előtt még sosem szenvedett vereséget a debreceni gárda a Puskás Akadémia otthonában. Most azonban alapos zakót (4–0) kapott a piros-fehér csapat, és a sorsolás szeszélye folytán ugyanazon a helyszínen javíthat a Herczeg-alakulat.

Eddig kétszer nyert a Vidi

A székesfehérvári együttes a most futó bajnokságban kétszer találkozott a Debrecennel, és mindkétszer legyőzte. Az első, szintén Felcsúton lezajlott összecsapáson a Loki szervezetten futballozott, sokáig jól tartotta magát, de a kilencven perc letelte után egy büntetőből szerzett góllal nyertek a fehérváriak.

[poll id="1656"]

A csapatok cívisvárosi randevúján, novemberben fölényesebben győzött a Vidi, akkor a kinyíló DVSC-t alaposan megkontrázta a vendég együttes, és 5–2-vel begyűjtötte a három pontot.

Meglepő iksz

Mint azt megemlítettük, a hétszeres bajnokcsapat egy keserű kupaemlékkel vághat neki a bajnokság egyik legnehezebb meccsének, a Videoton viszont már korábban búcsúzott az MK-küzdelmektől. A vendéglátók már "csak" az OTP Bank Liga küzdelmeire koncentrálnak, ott viszont az aranyéremre hajtanak. A Vidi jelenleg azonos pontszámmal áll a jobb gólkülönbséggel a tabellát vezető Ferencvárossal.

A Fejér megyei alakulat az elmúlt fordulóban, némileg meglepő módon, csupán döntetlent ért el Mezőkövesden, de emiatt nem került hátrányba a Fradival folytatott versenyfutásban, mert a zöld-fehérek – éppen a Loki otthonában – szintén csak egy ikszre voltak képesek.

A szombaton 19.30-tól kezdődő találkozóról élő, szöveges tudósítást olvashatnak a Hajdú Online-on.

TN


[related-post post_id="3834577"]

[related-post post_id="3834493"]

[related-post post_id="3834171"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!