Sport

2018.03.18. 09:02

DVSE: az Eger ellen sem sikerült a bravúr

Debrecen - Hat góllal volt jobb a világsztárokkal kiálló Dabrowski-csapat.

Debrecen - Hat góllal volt jobb a világsztárokkal kiálló Dabrowski-csapat.

Továbbra is nyeretlen a felsőházban a DVSE, mely szombaton este 16–10-re kapott ki a Debreceni Sportuszodában az Eger csapatától.

Már az első negyedben elhúztak a vendégek, 4–1-re vezettek a Heves megyeiek nyolc perc játék után. A következő etapban kapaszkodott a Debrecen, minden erejüket mozgósították Komlósi Péter tanítványai, akik remek teljesítménnyel rukkoltak elő, és feljöttek egy gólra, 6–7.

A nagyszünet után is próbálták tartani a lépést esélyesebb riválisukkal Szőke Szabolcsék, ám minden igyekezetük ellenére ismét lemaradtak, 8–12 állt az eredményjelzőn, mikor következett az utolsó felvonás. Az újabb feltámadás elmaradt, csak a csapat két ifjú titánja, Fekete Gergő és Dienes Imre Balázs tudott betalálni ebben a játékrészben, 16–10-re nyert Dabrowski Norbert alakulata.

A középszakasz ötödik fordulója után a cívisvárosiak továbbra is a nyolcadik helyen állnak, legközelebb, március 24-én, szombaton Miskolcra látogatnak a hajdúságiak.

HBN


A tények

Debrecen–ZF-Eger 10–16 (1–4, 5–3, 2–5, 2–4)

Debreceni Sportuszoda. Vezette: Rubos Károly, Bene Péter

Debrecen: Lévai – Smitula, Kállay, Lukas Durik 1 , Stefan Vidovic 2, Fejős, Somlai, Macsi, Süveges, Szőke 2, Obradovic 2, Fekete 2. Edző: Komlósi Péter

ZF-Eger: Mitrovics – Angyal, Kovács Gergő 3, Vlahopulosz 4, Hárai 2, Hosnyánszky 3, Avramovics 2, Lőrincz B. 1, Decker Ádám, Csucskovics, Bedő 1, Biros B., Kürti. Edzők: Dabrowski Norbert, Petrovai Márton.

Gól emberelőnyből: 4/8., ill.: 7/9

Ötméteresből: 1/1., ill.: 0/0

Kipontozódott: Obradovic, a 29. percben, ill.: Angyal a 30. percben, Csucskovics a 32. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!