Sport

2018.03.12. 11:28

DVSC: „mindenben javulnunk kell”

Debrecen - Tőzsér Dánielt letörte az Újpest elleni vereség, de most már a szerdai kupameccsre koncentrál a Loki.

Debrecen - Tőzsér Dánielt letörte az Újpest elleni vereség, de most már a szerdai kupameccsre koncentrál a Loki.

Érdekes rangadót vívott a DVSC együttese szombaton délután a Nagyerdei Stadionban az Újpest FC ellen, sajnos a végeredmény (1–2) nem a házigazdáknak szerzett örömet. Azért nem volt szokványos a találkozó, mert tulajdonképpen úgy szenvedett vereséget a házigazda, hogy több helyzetet kialakított ellenfelénél, ugyanakkor mégis felfedezhető volt a hajdúságiak játékában jó néhány hiba. Az pedig sok mindent elmond a Loki idei teljesítményéről, hogy a tavasz eddigi legjobb meccsét játszotta a piros-fehér gárda, mégis pont nélkül maradt. Újfent kiderült, ennyi helyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni.

Nem új a probléma

– Egyértelmű – bólintott a találkozó lefújása után nem sokkal a csapatkapitány, Tőzsér Dániel. – Egyébként két hasonló játékerőt képviselő csapat találkozott. Nekünk a helyzeteink megvoltak, ők rúgtak két gólt és fejeltek egy kapufát jóformán a semmiből, mi pedig csak egy szerencsés találatot tudtunk bevinni nekik.

Sajnos mostanában nem tudjuk kihasználni a lehetőségeinket, és ez nem új keletű probléma nálunk. Nagyon bosszantó az ilyen mérkőzést elveszíteni”

– nyilatkozta a Naplónak a labdarúgó. Sok idő azonban nincs a sebek nyalogatására, hiszen szerdán 16 órától a Budapest Honvéd otthonában játszik a Debrecen a Magyar Kupa-negyeddöntő odavágóján.

Jelenleg ez a DVSC

– Nagyon nem szabad rágódnunk a történteken, valóban, szerdán máris kupamérkőzésünk van. Túl kell ezen a mostani vereségen lépnünk és a Honvéd elleni meccsre koncentrálnunk, hiszen az MK-ban is szeretnénk minél jobban szerepelni. Mindenki tudja, hogy a keretünk túlságosan erősnek nem mondható, és még ebből a játékosállományból is hullanak ki emberek. Úgy néz ki, hogy Ferenczi Jani számára sajnos befejeződött a szezon – utalt a bokaszalag-szakadást szenvedett balhátvédre Tőzsér. – Most a fiatalokra nagyobb szerep várhat a csapatban, jelenleg ez a DVSC, nekünk együtt kell megoldanunk a problémáinkat – fogalmazott a kapitány.

De vajon milyen téren kell jobbnak lenniük a cívisvárosiaknak?

– Mindenben javulnunk kell. Leginkább most az abbéli hitünket kellene visszaszereznünk, hogy el tudjuk érni a céljainkat. A jelenlegi harmadik pozíciónkat a tabellán a helyén kell kezelni, ez nem reális a Lokinak, kisebb csoda volt, hogy mi a dobogón teleltünk. De természetesen az ember álmodozik, és mindig igyekszik a legtöbbet kihozni az adott meccsből. Megyünk tovább és próbálkozunk – szögezte le Tőzsér.

HBN


[related-post post_id="3792258"]

[related-post post_id="3792085"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!