Sport

2017.12.18. 07:37

Győzelemmel búcsúzott az évtől az Eötvös DSE

Debrecen - Az NB II-es röplabda bajnokságban vasárnap délután három órakor a Nyíregyházi Sportcentrum együttese látogatott a DSZC-Eötvös DSE-hez.

Debrecen - Az NB II-es röplabda bajnokságban vasárnap délután három órakor a Nyíregyházi Sportcentrum együttese látogatott a DSZC-Eötvös DSE-hez.

Az előjelek a debreceniek számára voltak biztatók, hiszen az elmúlt fordulóban az erősebbik, NB I-es nyíregyházi juniorokat is legyőzték a házigazdák, míg a vendégek a táblázat utolsó helyén álltak.

A találkozó elején csak akkor születtek nyíregyházi pontok, amikor az Eötvös DSE játékosai hibáztak, így 8:2-nél már időt kellett kérnie a Nagy Attila – Fodor Gábor edzőpárosnak. A játék képe azonban ezután sem változott, megnyugtató különbséggel nyerték az első szettet Fehér Panniék.

A második játékrésben két új kezdőjátékossal álltak fel a hajdúságiak, és ismét szép előnyt sikerült kiharcolniuk. Különösen Bánfi Lili ász nyitásai mentek élményszámba. A mindössze 14 percig tartó szett utolsó pontját Puskás Anett Hanna szerezte.

A harmadik játszma elejére már minden játékosának lehetőséget adott a hazaiak edzője. Ebben a szakaszban Dr. Kovács Katalin erős, mégis helyezett ütéseinél tapsoltak leginkább a mérkőzésre kilátogatók. A zárószettet is hasonló arányban nyerte a DSZC-Eötvös DSE, mint az első kettőt, így magabiztosan tartotta itthon a bajnoki pontokat.

DSZC-Eötvös DSE – Nyíregyházi Sportcentrum 3:0 (11, 13, 14)

DSZC-Eötvös DSE: Fehér Anna Ditta, Vojth Ildikó, Bánfi Lili, Molnár Vivien, Kovács-Miskolczi Noémi, Barnucz Gréta. Csere: Kiss Viktória, Dr. Kovács Katalin, Harmati Andrea, Domonkos Kitti, Puskás Anett. Edző: Szombathy András.

Legközelebb jövőre, január 6-án a Miskolci Vasutas SC ellen lép idegenben pályára a debreceni gárda.

- Eötvös DSE -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!