Sport

2017.11.14. 14:49

Tizenhat éves kora óta modellkedik a legszebb DVSC-szurkoló

Debrecen - Bemutatkozik a Loki Szépe, aki óriási megtiszteltetésnek tartja, hogy egy évig ő töltheti be a DVSC "háziasszonyi" teendőit.

Debrecen - Bemutatkozik a Loki Szépe, aki óriási megtiszteltetésnek tartja, hogy egy évig ő töltheti be a DVSC "háziasszonyi" teendőit.

Szűcs Lilla Réka Debrecenben született, Tiszamogyoróson nőtt fel. A tanulmányai miatt jelenleg a Hajdúság fővárosában él, ahol albérletben lakik. – A DSZC Vegyipari Szakgimnáziumban tanulok. A jövőben is szeretnék ennél a szakmánál maradni, vegyészmérnök szakon folytatnám tanulmányaimat - tudtuk meg a 21 éves lánytól.

A fiatal szépség elmondta, három nővére bátorította, hogy elinduljon a „Loki Szépe”-versenyen. Az is motiválta, hogy ehhez hasonló megmérettetésen még nem szerepelt, és szerette volna kipróbálni magát.

– Amikor felhívtak, hogy én vagyok az egyik, aki a zsűri által került be a döntőbe, nagy boldogság töltött el, és izgatottan vártam a verseny napját.

Megtiszteltetés számomra, hogy egy évig én lehetek a „Loki Szépe” cím büszke tulajdonosa. Még nem volt részem hasonlóban, de biztos vagyok benne, hogy fantasztikus élményekben lesz részem.”

- nyilatkozta a Loki hivatalos honlapjának.

Lilla – akinek egyébként csapatkapitányunk, Tőzsér Dániel a kedvenc játékosa – gyermekkorában több sportot is kipróbált. – Régebben röplabdáztam, kosaraztam és néhány évig fociztam is. Ez utóbbit nagyon megszerettem, azt gondolom, a labdarúgásnak összekovácsoló ereje van. Amikor időm engedi, mindig igyekszem meccsre járni és személyesen szurkolni a Lokinak a Nagyerdei Stadionban. Véleményen szerint egy futballmérkőzés kiváló közösségi élményt nyújt, jó érzés tartozni valahová.

Fotó: dvsc.hu

A klubhonlap kíváncsi volt arra is, hogy Lilla – aki elmondása szerint leginkább közvetlen, barátságos, optimista, céltudatos, de kissé makacs – mivel tölti szabadidejét. Kiderült, hogy 16 éves kora óta modellkedik, ez a legfőbb hobbija. Emellett nagyon szeret edzeni és túrázni, valamint igyekszik minél több időt tölteni a barátaival. Vélhetően sok Loki-szurkoló örömére azt is elárulta, jelenleg nincs barátja, így reménykedhetnek a facér férfiak!

A beszélgetés végén Lilla megköszönte a szavazók támogatását, a zsűri bizalmát. Mint elmondta, nagyon hálás, hogy általuk elérhette ezt a csodás eredményt, és megfogadta, méltón viseli majd a „Loki Szépe” címet az elkövetkezendő egy esztendőben.

Forrás: dvsc.hu


[related-post post_id="3675943"]

[related-post post_id="3676500"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!