Sport

2017.11.29. 18:57

Nagy csatában maradtak állva az újvárosiak

Balmazújváros - A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő szerdán Dunaújvárosban lépett pályára Magyar Kupa-mérkőzésen.

Balmazújváros - A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő szerdán Dunaújvárosban lépett pályára Magyar Kupa-mérkőzésen.

Hajdúsági szempontból remekül indult az összecsapás, hiszen Bachana Arabuli már az ötödik percben bevette az NB III. Közép csoportját vezető alakulat kapuját. A második félidőben tíz főre fogyatkozott a Fejér megyei gárda, Csendes Péternek mutatta fel a piros lapot a Molnár Attila játékvezető. Hiába került létszámhátrányba a házigazda, Tóth Tibor a hetvenhetedik minutumban egalizált. Több gólt már nem láthatott a publikum a rendes játékidőben, jöhetett a hosszabbítás. A túlórában a csereként beszálló Kovács Ádám bizonyult a nyerőembernek, a huszonhat esztendős futballista duplája döntötte el a továbbjutás kérdését. A Balmaz a sikernek köszönhetően a legjobb tizenhat közé jutott az MK-ban.

HBN


Dunaújváros PASE–Balmaz Kamilla Gyógyfürdő

1–3 (0–1, 1–1) - hosszabbítás után

Dunaújváros, 120 néző, v.: Molnár.

Dunaújváros PASE: Vaszócsik – Sándor, Csendes, Farkas, Király – Barna (Karacs, 114.), Dorogi, Zvara – Szepessy, Tóth, Csehi(Ferencz Bálint, 96′)

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Szécsi– Habovda, Póti, Jagodics, Virág – Vajda, Batarelo (Kovács, 77.), Maisuradze, Zsiga (Uzoma, 46.) – Rácz (Sigér, 53.), Arabuli

gólszerzők: Tóth (77.) illetve Arabuli (5.), Kovács (109., 121.)

sárga lap: Barna (26.), Tóth (90.), Cseri (92.), Zvara (94.) illetve Jagodics (9.), Maisuradze (51.), Szécsi (120.)

piros lap: Csendes (66.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!