Sport

2017.11.07. 19:17

DVSC: két játékos ismét ott van a forduló válogatottjában

Debrecen - Nagy Sándor és Aleksandar Jovanovic is jó teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet.

Debrecen - Nagy Sándor és Aleksandar Jovanovic is jó teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet.

A Loki telt ház előtt lépett pályára szombat délután a Ferencváros vendégeként a Groupama Arénában, a találkozó 2-1-es fővárosi sikerrel zárult.

A mieink gólját bosnyák játékosunk, Aleksandar Jovanovic szerezte, aki teljesítményének köszönhetően bekerült a csakfoci.hu által összeállított forduló válogatottjába.

A portál szerint Aleksandar Jovanovic „sokat változtatta a helyét, kivette részét a támadásokból, a hajrában sikerült szépítenie.”

Csakúgy, mint védekező középpályásunk, kapusunk, Nagy Sándor is bekerült a hétvégén legjobb teljesítményt nyújtó labdarúgók közé. A csakfoci.hu szerint

a héten nem volt kiemelkedően extra kapusteljesítmény, de a Loki hálóőre a két kapott gól ellenére megbízhatóan teljesített, ráadásul Gorriaran lövésénél bemutatta a forduló védését.”

A 15. forduló válogatottja: Nagy S. (DVSC) – Vági (Paks), Tamás (Balmazújváros), Szabó J. (Paks) – Varga R. (FTC), Jovanovic (DVSC), Vajda (Balmazújváros), Szakály P. (Puskás Akadémia) – Knezevic (Puskás Akadémia), Lanzafame (Honvéd), Lazovic (Videoton)

Forrás: dvsc.hu


[related-post post_id="3671335"]

[related-post post_id="3672919"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!