Sport

2017.11.27. 13:49

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: nem bánkódnak a döntetlen miatt

Balmazújváros - Szécsi Gergő szerint az élvonalban egy pillanatra sem lankadhat a kapusok figyelme.

Balmazújváros - Szécsi Gergő szerint az élvonalban egy pillanatra sem lankadhat a kapusok figyelme.

2–2-es döntetlennel zárult az újoncok csatája az OTP Bank Liga előző fordulójában: a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő kétszer is hátrányba került a Puskás Akadémiával vívott hazai találkozón, ennek tükrében értékes ponttal gazdagodott Horváth Ferenc csapata szombaton. A hajdúságiak jelenleg a 10. helyen állnak a táblázaton, Sigér Dávidék fórja három egység a kiesőhelyen szerénykedő Mezőkövesd, Haladás kettőssel szemben.

– Tisztában voltunk vele, hogy győzelem esetén megelőzhettük volna a felcsúti gárdát, ennek megfelelően álltunk hozzá a találkozóhoz – nyilatkozta a Hajdú-Bihari Naplónak Szécsi Gergő. – Kétszer is sikerült egyenlítenünk a hétvégén, úgy gondolom, igazságos végeredmény született. A találatok mellett mindkét csapat előtt egy-egy komolyabb lehetőség adódott. A szurkolók elsősorban brusztulós meccset láthattak, főleg a mezőnyben zajlott a játék. A vendégek igyekeztek dominálni, ám a futballjukba sok hiba csúszott.

A mögöttünk lévő csapatok diadalmaskodtak az előző fordulóban, így az előnyünk három pontra olvadt, de ennek a különbségnek is örülnünk kell”

– mutatott rá a hálóőr.

Sikeres bemutatkozás

Szécsi a Fejér megyeiekkel vívott ütközeten másodszor kapott lehetőséget az élvonalban, a tűzkeresztségen a Haladás elleni rangadón esett át.

– Az NB I-ben muszáj mindig ébernek lenni, hiszen bármikor komoly veszély alakulhat ki a kapu előterében. A debütálásom előtt nem igazán volt időm izgulni, hiszen csak egy nappal korábban tudtam meg, hogy én veszem át Pogacsics Krisztián helyét. Igyekeztem mentálisan a lehető legjobban ráhangolódni a Hali elleni mérkőzésre.

Korábban többször is előfordult már velem, hogy hosszú kihagyást követően kaptam lehetőséget a bizonyításra, így ez a helyzet nem volt számomra idegen”

– mesélte a 28 éves „kesztyűs”.

A Balmazújváros a következő fordulóban Újpesten szerepel. A bajnoki biztos nem a szenzációs hangulatáról marad emlékezetes, hiszen a Magyar Labdarúgó Szövetség döntésének értelmében zártkapus lesz.

– A lila-fehérek az utóbbi hetekben egyenesbe jöttek, zsinórban három győzelmet arattak a pontvadászatban. Ennek ellenére magabiztosan várhatjuk a kezdő sípszót, a fővárosban is igyekszünk meglepetést okozni. Nyilván fura lesz nézők nélkül a Szusza Ferenc Stadion, de ki kell zárnunk a külső körülményeket. Persze az nem vitás, hogy a szurkolók nélkül nehéz elképzelni egy-egy meccset – zárta mondandóját Szécsi, aki hozzátette, pályafutása során még nem védett ilyen mérkőzésen.

HBN-BÁ


[related-post post_id="3692158"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!