Sport

2017.10.20. 10:40

Vajon robban a vízibomba?

Debrecen - Az Euro Kupa címvédője teszi tiszteletét a negyedik körben Debrecenben.

Debrecen - Az Euro Kupa címvédője teszi tiszteletét a negyedik körben Debrecenben.

A csupa klasszist felvonultató FTC csapata látogat a férfi vízilabda OB I. negyedik fordulójában a Debreceni Sportuszodába, a DVSE és a Fradi pénteken 19.30-tól csap össze.

Az A csoportban küzdő, hetedik helyen álló debreceni egylet számára eddig nem alakult jól a pontvadászat, három meccséből mindet elveszítette Komlósi Péter alakulata, a BVSC-től 12–8-ra, a Vasastól 7–6-ra, a Szolnoktól 19–7-re kaptak ki a cívisvárosiak. A negyedik Ferencváros csak két találkozón van túl eddig, Varga Zsolt tanítványai az újonc szombathelyieket 18–5-re, az UVSE gárdáját 19–7-re múlták felül. A pesti formáció az Euro Kupában is érdekelt, hibátlan mérleggel nyerte meg a Fradi a csoportját, mely bejutott a negyeddöntőbe. Csak hogy pár nevet említsünk, a zöld-fehéreknél játszik például Manhercz Krisztián, Varga Dénes, Német Toni és Vámos Márton is.

Szőke Szabolcs, a DVSE játékosa honlapjuknak nyilatkozva elmondta, a szolnoki meccshez hasonló kemény találkozóra számít. Kiemelte, próbálják a lehető legjobb játékukat nyújtani, és minél szorosabb meccset játszani. A Fradi játékáról szólva úgy fogalmazott, hogy egy szoros védekezéssel operáló csapat érkezik pénteken, sok olyan válogatott játékossal, akik a kapu előtt nagyon magabiztosak.

Komoly kihívás előtt áll tehát ismét a cívisvárosi gárda, a bivalyerős Fradi ellen nem lesz könnyű, kiderül, robban-e a pesti bomba a Debreceni Sportuszodában, vagy megfékezik a gőzhengert a hajdú-bihari legények.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!