Sport

2017.09.02. 15:25

Brazil gólkirálynő a Lokiban

Debrecen - Juliana Borges Lima próbajátékra érkezett Debrecenbe, s hogy a teszt jól sikerült azt jelzi, hogy szerződést kötött vele a DVSC-TVP.

Debrecen - Juliana Borges Lima próbajátékra érkezett Debrecenbe, s hogy a teszt jól sikerült azt jelzi, hogy szerződést kötött vele a DVSC-TVP.

Gyorsaság, szorgalom és iszonyatos lövőerő. Ezek a DVSC-TVP legújabb szerzeményének, az 1996-ban Osórioban született brazil Julina Borges Lima legfőbb erényei. Küzdőszellemére nem lehet panasz, s bár nem olyan keőkemény, mint névrokona, az UFC harcos Juliana Lima, az már kiderült, hogy nem nagy öröm vele ütközni. Az egyelőre csak portugálul beszélő ifjú hölgynek kalandjai is voltak városunkban, hiszen elhagyta az útlevelét, amely végül visszajutott hozzá - írja a DVSC-TVP hivatalos oldala.

Juliana hazájában az Esporte Clube Pinheiros játékosaként a bajnokság gólkirálya volt, s hogy a 2013-as világbajnok dél-amerikai válogatottnál számolnak vele, azt jelzi, hogy a brazil szövetség bekérte a játékostól a DVSC-TVP programját.

Nagyon jól érzem magam Debrecenben, örülök, hogy itt játszhatok."

– Remek csapatba érkeztem, amely nagyon sokat fejlődhet, az pedig nagyon jó, hogy európai kupameccsen is pályára léphetek. Az már most feltűnt, hogy milyen remek szurkolói vannak a DVSC-nek, remélem, hogy sok oka lesz örömre a híveinknek – nyilatkozott Juliana Borges Lima, aki születési évének megfelelően a 96-os mezt viseli majd a DVSC-ben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!