Sport

2017.08.04. 15:40

Loki-Fradi: nem kell ide filozófia!

Debrecen - Aleksandar Jovanovic úgy véli, „csak” futni kell végkimerülésig és okosan futballozni a Fradi ellen.

Debrecen - Aleksandar Jovanovic úgy véli, „csak” futni kell végkimerülésig és okosan futballozni a Fradi ellen.

A most futó szezon első vérbeli rangadója vár a DVSC-re a hétvégi, 4. fordulóban az OTP Bank Ligában, a hétszeres bajnokcsapat vasárnap 18 órától (élőben: www.haon.hu) a Ferencvárost látja vendégül a Nagyerdei Stadionban. Bár a találkozót Debrecenben rendezik, ezúttal a vendégek számítanak valamivel esélyesebbnek, hiszen a zöldek veretlenül a tabella negyedik helyén állnak, míg a Loki csupán egy pontot szerezve az utolsó előtti pozícióban szerénykedik.

Volt előrelépés

A hajdúságiak két vereséggel kezdték a szezont a a Mezőkövesd és a Szombathelyi Haladás ellenében, azonban a legutóbbi fordulóban már megszerezték első pontjukat, Paksról távoztak 1–1-es döntetlennel. A gárda középpályása, a bosnyák Aleksandar Jovanovic szerint abba a teljesítménybe már bele lehet kapaszkodniuk.

[poll id="1485"]

Úgy vélem, a Tolna megyei együttes ellen már egyértelműen érezhető volt az előrelépés a játékunkban." 

– Sokkal jobban futballoztunk, mint az azt megelőző két meccsen, uraltuk a kilencven percet, a hazaiakat alig engedtünk egy-egy lehetőséghez jutni, kár, hogy a győzelem végül egy tizenegyesgól miatt elmaradt. Ezen a teljesítményen szeretnénk még javítani, egész héten ezen dolgoztunk az edzéseken, bízom benne, ez vasárnap visszaköszön a játékunkban – fogalmazott „Jova”, akinek megemlítettük, hogy a Fradi a legutóbbi bajnokiján 5–0-ra verte a Mezőkövesdet.

Nagyon motiváltak

Az egy másik mérkőzés volt, mint ami a hétvégén következik."

– Nehéz találkozó lesz, de a ferencvárosiak számára sem lesz könnyű. Nagyon motiváltak vagyunk, biztos vagyok benne, hogy jó mérkőzést vívunk majd az FTC-vel, amiből természetesen szeretnénk mi jól kijönni. Hogy mi vezethet sikerre a rangadón? Úgy vélem, a futballban nincs nagy filozófia. Mindenkinek százszázalékos teljesítményt kell nyújtania a csapatból, annyit kell futnunk, amennyit csak bírunk, koncentráltan, nagy szívvel kell játszanunk. Ugyanakkor okosan is kell a pályán viselkedni, meg kell tennünk mindent azért, hogy mi birtokoljuk többet a labdát. Nagyon remélem, hogy sok néző lesz kíváncsi a meccsre, mert sokkal jobb olyan stadionban focizni, ahol van hangulat, mint amelyikben alig van szurkoló. Rengeteget jelent nekünk a drukkereink támogatása, jó lenne három ponttal meghálálni nekik a buzdítást – jelentette ki Alakesandar Jovanovic.

HBN


[related-post post_id="3572078"]

[related-post post_id="3570234"]

[related-post post_id="3569042"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!