Sport

2017.06.29. 10:43

Válogatott kapus igazolt Debrecenbe

Debrecen - A szlovák válogatott kapust, Novota Jánost leigazolta a Debreceni VSC együttese.

Debrecen - A szlovák válogatott kapust, Novota Jánost leigazolta a Debreceni VSC együttese.

Mint arra csütörtöki cikkünkben már utaltunk, a Loki Nagy Sándor mellett egy másik hálóőrt is kiszemelt. A debreceniek hivatalos honlapja csütörtökön délelőtt be is jelentette az újabb labdarúgó, a szlovák válogatott kapus, Novota János megszerzését.

Mint a dvsc.hu írja, Novota két esztendőre szóló kontraktust írt alá. A 33 éves magyar nemzetiségű szlovák válogatott kapus az elmúlt hat évben a Rapid Wien játékosa volt, ahová Dunaszerdahelyről érkezett, utóbbi csapatnál 67 mérkőzésen védett. Az osztrák együttesnél 95 élvonalbeli bajnokin és 27 Európa-liga-összecsapáson lépett pályára.

A válogatott kapuját legutóbb 2016 novemberében, az Ausztria elleni, gól nélküli döntetlennel zárult barátságos mérkőzésen védte.

HBN


Június 29-én, csütörtökön 10 órától kaphatóak bérletek a DVSC 2017/2018-as évadbeli mérkőzéseire.

 

Napra pontosan két éve volt kedden, hogy autóbalesetben elhunyt Komáromi Gábor, aki meghatározó alakja volt a DVSC futball- és kézilabdaéletének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!