DVSC: emlékoszlopot avatnak Komáromi Gábornak

Akt.:
Két esztendeje hunyt el a debreceniek vezére
Két esztendeje hunyt el a debreceniek vezére - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Napra pontosan két éve volt kedden, hogy autóbalesetben elhunyt Komáromi Gábor, aki meghatározó alakja volt a DVSC futball- és kézilabdaéletének.

Szurkolásával, a szurkolás levezetésével nagyban hozzájárult a csapat sikereihez. Ismert volt debreceni lokálpatriotizmusáról és a Loki iránti fanatizmusáról, nem csak szűkebb pátriánkban, hanem országszerte is.

Ennek kapcsán július 1-jén, szombaton 12 órakor Komáromi Gábor Emlékoszlop-avatásra kerül sor a Hódos Imre Sportcsarnok előtti parkban. Az eseményen jelen lesz a DVSC futballcsapatának minden tagja, ahogyan a kézilabdagárdát is sokan képviselik majd.

Ebből az alkalomból a labdarúgó klub árverésre ajánl egy dedikált mezt és egy labdát, az ebből befolyt összeget pedig Komcsi kislányának, Komáromi Enikő Évának ajánlja fel. Licitálni egészen július 14-ig lehet a dvscfoci@dvsc.hu címen. Az induló licit ára a mezre ötvenezer, a labdára ötezer forint.

A bevételt az első hazai mérkőzés (július 15-én a Mezőkövesd ellen) előtt, a Nagyerdei Stadionban adja majd át Tőzsér Dániel csapatkapitány Komárominé Enikőnek és kislányának.

HBN


Kapust igazolt a DVSC

Nagy Sándor napok óta a DVSC-vel készül, szombaton, az MFK Michalovce elleni felkészülési mérkőzésen pályára is lépett, meggyőző teljesítményt nyújtott, a keddi napon pedig aláírta két évre szóló szerződését – tette közzé a DVSC hivatalos honlapja.

Összeházasodott Miss Universe-résztvevő párjával a volt Loki-csatár

A Debrecen egykori labdarúgója, Pölöskey Péter feleségül vette a 2016-os Miss Universe Hungary udvarhölgyét, Bertók Fruzsinát.