Sport

2017.06.30. 18:35

Saját nevelésű játékos a Lokiban

Debrecen - Bényei Balázs elköszön a Békéscsaba csapatától és visszatér a cívisvárosba.

Debrecen - Bényei Balázs elköszön a Békéscsaba csapatától és visszatér a cívisvárosba.

A 27 éves játékos sorsa a hónap utolsó napján konkretizálódott. A debreceni nevelésű labdarúgó szerződésében szerepel egy passzus, melynek értelmében első osztályú ajánlat esetén közös megegyezéssel felbontható a szerződése - írja a Békéscsaba 1912 Előre hivatalos honlapja.

Bényei Balázs a Loki saját nevelésű játékosa, a felnőttek között 2010-ben mutatkozott be az akkor másodosztályú DVSC-DEAC-ban, ahol 2012 nyaráig ott játszott. A leginkább jobbhátvédként bevethető futballista ezután egy évig a Mezőkövesdet erősítette, majd a Zoran Szpisljak edzette Létavérteshez került, ahonnan a szerb trénert követve Békéscsabára szerződött. A viharsarki klubnál összesen 49 másodosztályú, és 28 NB I-es mérkőzésen szerepelt. A Békéscsaba hivatalos oldalának bejelentése alapján a 27 éves játékos az ősztől ismét az első osztályban bizonyíthat, de immár piros-fehér színekben.


Herczeg András alakulata a másodosztályú Kisvárdát fogadja a Debreceni Labdarúgó Akadémia pályáján.

 

Június 29-én, csütörtökön 10 órától kaphatóak bérletek a DVSC 2017/2018-as évadbeli mérkőzéseire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!