Sport

2017.05.15. 12:30

Nagy pofont kapott a Hajdúdorog, de még így sem lehet ok a panaszra

Hajdúdorog - Juhász Bertalanék játékstílusa a stabil bekkelésre épül.

Hajdúdorog - Juhász Bertalanék játékstílusa a stabil bekkelésre épül.

Ugyan a Hajdúdorog szombaton súlyos pofonba szaladt bele a Berettyó­újfalu otthonában (5–1), a szimpatizánsoknak nincs okuk panaszkodni. Juhász Bertalan alakulata az elmúlt hetekben három fontos győzelmet aratott a Szertár Sport­bolt megye I-ben, a dorogiak sorrendben a Téglást, a dobogóra pályázó Nagyhegyest, valamint a Polgárt fektették két vállra.

Úgy tapasztaltam, a szomszédvár Hajdúnánás felülmúlása jelentette a fordulópontot a csapat életében, abból a diadalból erőt tudtak meríteni a srácok a folytatásra" Juhász Bertalan

– Egyébként a klubnál már-már hagyománynak nevezhető, hogy a gyengébb őszt követően sikeresebb tavaszt produkálnak a játékosok. A nyáron problémát jelent, hogy az együttes nagy része mezőgazdasági munkát végez, így a felkészülésünk nem gördülékeny. Az edzéslátogatottsággal kapcsolatban pozitív tapasztalataim vannak, minden tréningen minimum tizenhat-tizenhét fő megjelenik. A játékunkat a stabil védekezésre alapozzuk, rendszerint remekül zár a hátsó alakzatunk. A megszerzett labdákból gyors kontrákat igyekszünk vezetni. Szeretném hangsúlyozni, hogy a Hajdúdorogot nem kezdők és cserék alkotják, utóbbi kifejezés helyett a tartalék szót használnám – mutatott rá a vezetőedző.

Juhászék a 9. helyet birtokolják, az utolsó három fordulóban a Monostorpályi, a Derecske és a Debreceni ASE alakulata ellen lehet gyarapítani a pontok számát.

– A vezetőséggel arra jutottunk, hogy az első tíz között kell zárnia a gárdának. Az őszi teljesítményünk miatt van bennünk kisebb hiányérzet. Ha a következő szezonban együtt marad a társaság, megcélozhatjuk a középmezőnyt. A szurkolóink szép számban látogatják a mérkőzéseinket, de az idegenbeli fellépéseinkre is egyre többen elkísérnek bennünket.

HBN–BÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!